Welkom bij JJCP Trading

JJCP Trading is een handelsonderneming gespecialiseerd in gebruikte computer hardware, zoals HDD's, SSD's, NAS servers, geheugen, processoren, videokaarten en dergelijke

Over JJCP Trading

Ik heb in de loop der jaren de nodige kennis opgebouwd en sta bekend om mijn gedegen advies voor aankoop.

Ik heb bewust geen webshop, maar verkoop mijn artikelen via Tweakers.net onder de naam 'JJCP Trading', op Ebay onder de naam jjcp_nl en op Markplaats onder de naam Joost Vermeer.

Op al deze platformen heb ik een zeer goede reputatie opgebouwd door middel van beoordelingen. Het bereik via deze sites is beter en kan ik mijn producten daar beter presenteren dan op een eigen website.

Een groot deel van mijn producten wordt aangeboden op de margeregeling voor gebruikte goederen en zijn daardoor BTW vrij, wat weer voordelig is voor u als klant zonder bedrijf!

Voor gebruikte producten geldt een beperkte garantie. Meestal bied ik in dergelijke gevallen 3 maanden garantie. Dit kan per product verschillen.

Een klein deel van mijn producten wordt aangeboden inclusief BTW. Indien u hier vragen over heeft kunt u altijd contact met mij opnemen.

Inkoop

Mocht u uw hardware willen verkopen dan kunt u contact met mij opnemen.

Als de hardware relevant is voor mij (en in uitstekende staat verkeert) ben ik bereid uw hardware tegen handelsprijzen van u over te kopen.

Ik heb van u als verkopende particulier dan een inkoopverklaring nodig.

Producten

Enkele afbeeldingen van producten die ik verkoop

ssd nas intel
ssd860 dc620 hc510 samsungportable